NVP Popularisatie onderzoek prijs

NVP wil zich inzetten voor het bevorderen van betrokkenheid bij en toegankelijkheid van wetenschappelijke kennis en inzichten voor een breed publiek. De NVP popularisatie van onderzoek-prijs wordt uitgereikt aan een wetenschapper die lid is van NVP. Zij/hij krijgt de prijs voor de uitstekende bijdrage aan het vergroten van de kennis en betrokkenheid van een breed publiek bij de wetenschap in de afgelopen 2 jaar.

We denken hierbij aan: pers-/boekpublicatie: boek(en), serie(s) samenhangende artikelen in dag-/week-/maandbladen, brochures; multimediaproducties: documentaire(s), (serie) uitzendingen/internetsites, video (s), sociale media; dramaproducties, tentoonstellingen, en andere evenementen die de publieke belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek bevorderen.

Aanvragen kunnen worden gezonden, niet later dan 23 September 2014, aan:
Dr. Lorenza Colzato
colzato@fsw.leidenuniv.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *